På havtur med Maagen fra Vorupør

5 medlemmer fra Løgstør Sportsfiskerforening var tirsdag, den 7. juni 2016 på havtur med det gode skib ”Maagen”, Vorupør med skipper Thøge Munk Jensen. Vi ankom til Vorupør kl. 4.45 og drog afsted med båden kl. 5.00.

Vejret var fint og næsten ingen vind. Thøge førte sin båd hen til flere gl. skibsvrag, hvor vi hurtig fangede flere torsk ”i den pæne ende” af vægtskalaen. Iflg. Thøge, så var han takket være de gode vejrforhold i stand til at manøvrere sin båd hen til netop den plet, hvor torskene befandt sig.

Det blev en fantastisk tur takket være skippers fornemmelse af de steder, hvor torskene opholdt sig, og håndteringen af sin båd. De 5 mand fra Løgstør Sportsfiskerforening fangede tilsammen 35 fisk, heriblandt et par lys- og mørksej.

// Aage Grynderup

  • Aage nåede ikke en samlet fangst på 100 kg, men 5 store torsk på gn. snit 6,5 kg blev godkendt!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.