Nyhed for lokale lystfiskere ved Vilsted Sø

Sportsfiskerforeningen Bjørnsholm Aa´s Venner har taget initiativ til, at foreningens medlemmer fremover kan låne en af foreningens 3 nyerhvervede robåde. Betingelsen herfor er, at medlemmet har betalt det årlige medlemskontingent, og har modtaget sin personlige medlemskode, der giver adgang til at oprette en reservation på den til båd 1, 2 og 3 hørende kalender. Kalenderne findes på Løgstør Sportsfiskerforening hjemmeside www.logstorsportsfisk.dk under fanen ”Bådudlån”, idet Løgstør Sportsfiskerforenings sekretariat forestår administrationen af bådudlån og service for medlemmerne i øvrigt. Når du er ”logget ind” på bådudlån, kan du se, hvor bådene er opmagasineret. Bådene kan lånes enten for:

periode 1      i tidsrummet fra kl. 6.00 til kl. 12.00 eller

periode 2      i tidsrummet fra kl. 13.00 til kl. 19.00

Bådene skal være tilbage på opmagasineringsstedet senest ved udløbet af den aktuelle låneperiode.

Bådene må kun sættes i vandet fra slæbestedet i Vilsted ved P-pladsen og må ikke sættes i vandet direkte fra søbredden. Der må ikke anvendes nogen form for påhængsmotor til fremdrift af bådene. Bådene er rummelige, og der er god plads til 3 lystfiskere. Alle om bord skal bruge redningsveste. Du skal selv sørge for at medbringe redningsveste, idet der ikke findes redningsveste på bådene. Medbring mindst én mobiltelefon for en sikkerheds skyld. De nærmere regler for medlemmernes lån af bådene findes på Løgstør Sportsfiskerforenings hjemmeside samt på bådene.

Sportsfiskerforeningen Bjørnsholm Aa’s Venner optager nye medlemmer, som er bosiddende i egnen omkring Vilsted Sø. Optagelse, registrering samt udlån af både starter fra og med onsdag den 7. august d.å. Anmodning om optagelse rettes til Løgstør Sportsfiskerforenings sekretariat enten via mail til:  lundgrynderup@stofanet.dk eller ved henvendelse på telefon 2482 1768 (Aage Grynderup) – 2045 8960 (Kjeld Vesterskov) – 6083 5104 (Ole Larsson) og  4081 1381 (Torben Salling).

Der meldes p.t. om fine fangster af søørreder, aborrer og gedder.

P.b.v.

Formand Peter Jensen, Sigsvej 91, 9681 Ranum

 

Facebook
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.