Kystfluer

Søndag den 13. marts var der binding af havørred kystfluer på aktivitetsprogrammet. Deltagerne bandt fluerne “Hacklegrisen Variant, Kobber- og pinkfyggi” med Jeppe som kompetent instruktør. Billederne fra dagens arrangement viser dybt koncentrerede deltagere.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Ved dette års Jagt og Udeliv i Messecenter Vesthimmerland d 26. og 27. februar var Løgstør Sportsfiskerforening og Bjørnsholm Aa’s Venner igen repræsenteret begge dage. På billedet ses Bruno, Jeppe og Kemal ved vor stand om søndagen.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Jyllands største outdoormesse

Vi deltager i outdoormessen Jagt & Udeliv i messecentret i Aars den 26. og 27. februar i lighed med tidligere år sammen med Bjørnholms Aa’s Venner.

Vi ses på stand nr. 907 i hal 2

Klik på billedet nedenfor for at læse mere om messen;

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

KystCup 2019

I weekenden den 6. og 7. april blev den interne KystCup afviklet med 7 deltagere. Kyststrækningen fra Lendrup til Strandby Risgårde blev gennemfisket de to dage. Flere fangede undermålere blev genudsat. Men så slog Kim til søndag formiddag med en flot havørred på 57 cm. For sin præstation modtog Kim et lækkert Shimano Cantana kystspinnehjul sponseret af Kragh’s Jagt og Fiskeri, Fjerritslev. Frokostpauserne blev afholdt i Hans’s sommerhus, hvor vi begge dage traditionen tro indtog den frugale sammensatte frokost.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Fish Surprise aften

Tirsdag, den 12. marts 2019 afholdt foreningens den store Fish Surprise aften med 24 deltagere, heraf 13 kokke og 11 smagsdommere. Der blev kreeret en yderst velsmagende paella, en hjemmelavet røget makrelsalat på ristet rugbrød, en herlig varmrøget lakseret med røgede stenbiderrogn og en fiskesuppe, som ”sad lige i skabet”. Smagsdommerne valgte supperetten som aftenens vinderret. Udover sit kokkejob sørgede Hans for musikalske indslag mellem retterne.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Fluebinding

Søndag, den 31. marts mødte 7 medlemmer op til fluebindingskursus i klublokalerne. Jeppe instruerede i binding af kystfluerne ”juletræet og brombassen”. Det blev en rigtig hyggelig søndag formiddag i godt selskab med fluebindingsnørderne.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Havtur med Mågen

Dette galleri indeholder 3 billeder.

Fire garvede havfiskere fra Løgstør Sportsfiskerforening har igen været på julefisketur fra Vorupøre med det gode skib Mågen. Fiskerne var velforberedte på årstidens vejrluner. Af billederne fremgår det, at de i hvert fald ikke ønskede at gå ned på beklædningen. … Læs resten

Flere gallerier | Skriv en kommentar

Logstør Sportsfiskerforening fik i juni måned en henvendelse fra Visit Vesthimmerland om assistance i forbindelse med optagelsen af en lystfiskeri-video i samarbejde med Made in Himmerland projektet (www.madeinhimmerland.dk).

Vi skulle stille med en fluefisker til at udføre fiskeri i Limfjorden i nærheden af Hvalpsund i begyndelsen af august måned. Valget faldt på Jeppe, idet han havde ferie, og var på besøg i Løgstør, og var til rådighed til at gennemføre rollen som fluefisker. Aage fik en birolle som lokalkendt lystfisker, som kunne anvise ”lystfiskerturisten” til en af de gode fiskepladser, nemlig nr. 65 i Louns, side 54 i hæftet ”En guide til havørredfiskeri” udgivet af Havørred Limfjorden.

En times optagelser dels med en kameramand på land, og dels en drone, som fløj omkring Jeppe medens han fiskede i fjorden, blev klippet ned til en videofilm med en spilletid på 30 sekunder. I kan se videoen her:

 

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Uddannede elektrofiskere gennemførte søndag, den 18. november 2018 den sidste af to befiskninger i Herredsbækken. Den samlede fangst af befiskningerne blev til 18 flotte moderfisk, som blev afhentet af dambruger Peter Holm, Lundby. Mange af moderfiskene var allerede ”iført” den brune gydedragt og er klar til strygning inden længe.

  • Her sejler flåden med besætning under den gamle bro i Vilsted og fiskeriet er lige straks i mål.
    Her sejler flåden med besætning under den gamle bro i Vilsted og fiskeriet er lige straks i mål.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Fish Surprice

Onsdag den 25. september afholdt Løgstør Sportsfiskerforening sit årlige Fish Surprise arrangement, hvori deltog 12 kokke, 15 smagsdommere og vor nye køkkenchef Dorthe Adelsen.

De 5 hold kreerede hver i sær fiskeretter, som bestemt levede op til tidligere års høje standard.

Smagsdommerne var ikke i tvivl om, hvem der skulle have æren som årets vindere, nemlig Lars og Jeppe, som fremtryllede deres  ret ”Poisson de Sous Vide”.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar