Fish Gourmet Suppe

Fish Surprise Suppe ca. 2 – 3 liter (forret til 4–6 personer)

Fiskefond:
1 kg fiskeben af mager fisk (helst fladfisk eller torsk)
2 porrer
1 bdt. timian
1-2 løg
1-2 gulerødder
et par laurbærblade
1-3 fed hvidløg
1-4 sorte peberkorn
2-3 dl. hvidvin
salt
vand

Rens grøntsagerne og snit dem fint.
Svits fiskeben og løg i en gryde i lidt rapsolie, tilsæt krydderier og grøntsager og tilsæt vand og vin, så det lige dækker. Bring grydens indhold i kog.
Kog fonden under låg i 20 min ved svag varme. Si fonden.
Fiskefond må ikke koge for længe, ellers bliver smagen bitter.

Fyldig fiskesuppe:
2 skiver bacon
1stort løg
2 kartofler
¾ l fiskefond eller boullion
1-2 porrer
2 gulerødder
3 stilke bladselleri
3 dl fløde
salt og peber
500 g filet af aborre
2-3 dl hvidvin
1 ds flået tomat

Skær bacon i små tern og steg det sprødt og tag det op.
Snit løget og damp det i det afsmeltede baconfedt, hæld eventuelt noget af fedet fra.
Skær grøntsagerne i små stykker, og kog dem sammen med fonden i 15 minutter.Skær aborrefileterne i små stykker og tilsæt dem, kog i 2-3 minutter, smag til med salt og peber.

Serveres med et stykke (groft) flute.

Velbekomme!