Logstør Sportsfiskerforening fik i juni måned en henvendelse fra Visit Vesthimmerland om assistance i forbindelse med optagelsen af en lystfiskeri-video i samarbejde med Made in Himmerland projektet (www.madeinhimmerland.dk).

Vi skulle stille med en fluefisker til at udføre fiskeri i Limfjorden i nærheden af Hvalpsund i begyndelsen af august måned. Valget faldt på Jeppe, idet han havde ferie, og var på besøg i Løgstør, og var til rådighed til at gennemføre rollen som fluefisker. Aage fik en birolle som lokalkendt lystfisker, som kunne anvise ”lystfiskerturisten” til en af de gode fiskepladser, nemlig nr. 65 i Louns, side 54 i hæftet ”En guide til havørredfiskeri” udgivet af Havørred Limfjorden.

En times optagelser dels med en kameramand på land, og dels en drone, som fløj omkring Jeppe medens han fiskede i fjorden, blev klippet ned til en videofilm med en spilletid på 30 sekunder. I kan se videoen her:

 

Facebook
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.